SV Anto
SLIDER
Arrow
Arrow
Slider

TRIBINA O ČUDESNOJ MOĆI MOLITVE

Bistrik/Sarajevo-U utorak, 7.11.2017. u 18 sati slavljena je svečana zavjetna sveta Misa u svetištu svetog Ante na Bistriku na nakanu svih štovatelja. Svetu misu predslavio je fra Velimir Bavrka,župnik u Vitezu uz koncelebraciju članova samostanskog bratstva. Na misi je pjevao i svirao zbor Frame Vitez.
Fra Velimir je u nadahnutoj propovijedi govorio da je Bogu najvažnije naše srce i da ne možemo spoznati Boga ako nismo upoznali svoju nutrinu.Potaknuo je vjernike da pokušaju u molitvijednu noć odvojiti samo za Boga. Frama Vitez je na koncu svete Mise otpjevala pjesmu „Vitez u duši“ za koju je dobila nagradu za najbolji tekst na ovogodišnjem Framafestu. Nakon svete mise, u prepunoj Galeriji svetog Ante fra Velimir je održao predavanje na temu: „Čudesna moć molitve“ a slušatelji su imali mogućnost i postavljati pitanja na tu temu.
Fra Danijel, voditelja rada s mladima na Bistriku, se zahvalio svom subratu i najavio da će mladi s Bistrika ići u posjet Međugorju 18.11. a da će redoviti mjesečni susret molitvene zajednice „SpiritusSanctus“ biti 19.11. nakon svete mise i klanjanja pred Presvetim. I kroz ovu akademsku godinu mladi će imati priliku slušati zanimljiva i raznovrsna predavanja u duhu nauka Katoličke Crkve i da će osim tribina, biti organizirani izleti i kulturno – zabavne večeri. Sve aktivnosti mladih na Bistriku i druga događanja moći će se pratiti na novoj web stranici www.svetiantosarajevo.com koja je u tijeku izrade.


www.svetiantosarajevo.com

NAJAVE
Arrow
Arrow
Slider
Najnovije slike
ss2 IMG-20170524-WA0005 IMG-20170326-WA0000 Bend EL Shaddai majice-page-002
Arhiva
BISTRIK – SAMOSTAN SV. ANTE Franjevačka 6 BiH-71000 SARAJEVO Tel.: 033/236 107 Fax: 033/236 108 E-mail: svantosarajevo@gmail.com
2017 - SVA PRAVA PRIDRŽANA