SV Anto
SLIDER
Arrow
Arrow
Slider

MLADI I STUDENTI S BISTRIKA NA KORIZMENOJ DUHOVNOJ OBNOVI

Vionica/Međugorje-U subotu, 25. ožujka, na svetkovinu Blagovijesti, za mlade i studente s Bistrika  bila je organizirana korizmena duhovna obnova. Polazak je bio u ranim jutarnjim satima ispred crkve sv. Ante gdje su se okupili mladi koji utorkom sudjeluju na studentskim tribinama. Tog predivnog sunčanog dana s radošću su stigli najprije u Vionicu gdje su posjetili obiteljski centar Ivan Pavao II. sestara misionarki ranjene obitelji.

Nakon molitve svete krunice i mogućnosti za ispovijed uslijedilo je svečano misno slavlje koje je predslavio voditelj puta, fra Danijel Rajić u prelijepo uređenoj crkvi obiteljskog centra. Pod misom je svirao bend mladih „El Shaddai“ koji redovito svira na nedjeljnim svetim misama u crkvi sv. Ante na Bistriku. Zaposlenik centra, odgajatelj Vilim govorio je prisutnima o dnevnom redu u centru, te je dao i osobno svjedočanstvo o tome kako je došao u centar još kao dijete za vrijeme rata.

Potom je uslijedio zajednički ručak i druženje s djecom kroz različite igre na igralištu. U popodnevnim satima bila je organizirana pobožnost Puta križa u Međugorju. Nakon toga mladi su imali i slobodnog vremena za osobnu molitvu, šetnju i druženje. Duhovna obnova je trajala i u povratku prema Sarajevu jer su mladi cijelim putem molili i pjevali u bratskom ozračju.

NAJAVE
Arrow
Arrow
Slider
Najnovije slike
ss2 IMG-20170524-WA0005 IMG-20170326-WA0000 Bend EL Shaddai majice-page-002
Arhiva
BISTRIK – SAMOSTAN SV. ANTE Franjevačka 6 BiH-71000 SARAJEVO Tel.: 033/236 107 Fax: 033/236 108 E-mail: svantosarajevo@gmail.com
2017 - SVA PRAVA PRIDRŽANA